Programma
Bevrijdingsdance web

Bevrijdingsdance

zaterdag 4 mei

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00

Tickets vanaf € 22,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dans om de vrijheid te vieren! Dat gaan we groots doen in de nacht van zaterdag 4 mei. Dan barst het in alle drie de zalen van Paradiso los met Bevrijdingsdance en gaan we met alle nachtvlinders van de stad Bevrijdingsdag vieren!

In de Grote Zaal zal het legendarische dj-duo Housequake (Roog en Erick E) en Benny Rodrigues Paradiso laten schudden op zijn grondvesten. De zaal wordt gevuld met de meest opzwepende house en techno beats, waarmee je gegarandeerd helemaal uit je dak gaat. De avond wordt afgetrapt door DJ Santito die je alvast helemaal in de juiste sfeer brengt voor een lange onvergetelijke nacht vol positieve energie!

De Kelder is het domein van LIPS, met Juliana X (Milkshake Festival), Cliffie Square b2b Lea Li en MC Tjo-Kwan (Milkshake Festival) op de line-up een onvergetelijke ervaring in een bruisende open-minded sfeer.

Laat je in de Bovenzaal verrassen door een speciaal programma waar vrijheid zich op allerlei manieren zal manifesteren, en geniet van deze unieke viering van vrijheid!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Housequake
  • Benny Rodrigues
  • Santito & more

Kelder

  • Juliana X
  • Cliffie Square b2b Lea Li
  • MC Tjo-Kwan
Housequake

Housequake

Paradiso

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues

The Lab LDN

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma