Programma
BETH ORTON 2022 2468

Beth Orton

Beth Orton

woensdag 21 juni 2023

woensdag 21 juni 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

De singer-songwriter Beth Orton stond in haar beginjaren vooral bekend om haar elektronische sound en samenwerkingen met onder andere The Chemical Brothers, William Orbit en Red Snapper. Later verlegde ze haar muzikale grenzen, zoals met de gitaarpop van haar album 'Sugaring Season' uit 2012. Met haar laatste plaat ‘Weather Alive’, die vorig jaar is uitgekomen, slaat ze wederom een nieuwe weg in met uitgesponnen, contemplatieve fluisterfolk. De basis van dit album bestaat uit niets meer dan haar stem en een goedkope piano die in een schuurtje in haar tuin stond tijdens de diverse lockdownperiodes. Haar meest persoonlijke werk tot nu toe roept een diep meditatieve sfeer op die blijft hangen lang nadat de laatste noot is verdampt.

Line-up

Club

  • Beth Orton
Beth Orton - Weather Alive

Beth Orton

Weather Alive

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Beth Orton - Friday Night

Beth Orton

Friday Night

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma