Ben Harper The Innocent Criminals credit Evil Vince website

Ben Harper + Nathan Graham

Ben Harper + Nathan Graham

zondag 10 juli 2022

zondag 10 juli 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 12 juli 2020 en 11 juli 2021. Tickets gekocht voor die de eerdere data zijn ook geldig voor de nieuwe datum.


De charmante singer-songwriter Ben Harper heeft al talloze, succesvolle platen op zijn naam staan, waaronder meerdere met de band The Innocent Criminals.  Harper is inmiddels een gevestigde naam in de singer-songwriter muziekwereld, vanwege zijn talent voor krachtige nummers schrijven, waarin hij de diepgang durft op te zoeken. Met zijn muziek wil de Amerikaan een boodschap overbrengen en schuwt politieke en spirituele onderwerpen dan ook niet. Gecombineerd met zijn inhoudelijke teksten, weet Ben Harper folk, soul, funk en rock ’n roll op zijn eigen, unieke manier te verzoenen tot sprekende nummers waar zijn stem naadloos bij aansluit. 

Support: Nathan Graham

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ben Harper
  • Nathan Graham
Hqdefault 210512 121531

Ben Harper

Diamonds On The Inside

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma