Programma
Beatenberg website

Beatenberg

Beatenberg

donderdag 16 april 2020

donderdag 16 april 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Helaas heeft Beatenberg ons laten weten genoodzaakt te zijn om het concert op 16 april in Bitterzoet te annuleren. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe de gekochte tickets geretourneerd kunnen worden. Lees het statement van de band hieronder:

English:
We regret to inform you that this concert on the 16th of April in Bitterzoet is canceled. All ticket buyers will receive an email with more information. Read Beatenberg’s statement below:

“To whom it may concern, due to unforeseen issues, we have had to cancel our April 2020 tour. We understand that this may cause disappointment and inconvenience, and we sincerely apologise. We aim to come back stronger with new music soon. Thank you for your interest in working with us, Beatenberg”


Beatenberg is een veelbelovend indiepoptrio uit Kaapstad. De band brak in 2014 door in hun thuisland met het debuutalbum ‘The Hanging Gardens Of Beatenberg’. In dat jaar werden Zuid-Afrikaanse radiorecords met gemak verbroken en werden de aanstormende talenten bedolven onder de prijzen. Daarna was het tijd om hun kleurrijke, verfrissende combinatie van een modern popgeluid en Zuid-Afrikaanse invloeden ook tot ver buiten de landsgrenzen te verspreiden. Zo gingen ze de studio in met Mumford & Sons en waren ze te zien in uitzendingen van Jools Holland en The Tonight Show. In 2018 volgde haast logischerwijs de eerste officiële internationale release met de plaat ‘12 Views Of Beatenberg’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Beatenberg
Hqdefault 191105 163950

Ode To The Berg Wind

Hqdefault 191105 163950 1

Beatenberg, Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best

Wona

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma