Programma
Matthew Mole online foto

Matthew Mole

vrijdag 5 juli

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Matthew Mole komt met zijn vrolijke mix van folk met elektronische invloeden terug naar Amsterdam voor een show in Tolhuistuin.

Matthew schreef 3 albums en diverse EP's volledig solo. In 2012 won hij de prestigieuze Converse 'Get Out Of The Garage'-competitie. Dit versnelde zijn carrière en leverde een contract met Zuid-Afrika's onafhankelijke platenlabel Just Music. Hij vindt de inspiratie voor zijn muziek heel dicht bij huis: 'Mijn liedjes zijn geïnspireerd door mijn familie, de mensen waar ik van hou. Ze zijn een solide basis van steun,' vertelt Matthew. 

Zijn laatst uitgegeven nummer 'I'm With You' werd genomineerd voor wederom een award binnen de South African Music Awards, waar hij al eerder in de prijzen viel met zijn werk. 

Line-up

Club

  • Matthew Mole
Matthew Mole

Matthew Mole

I'm With You

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma