Programma
Beans On Toast website

Beans On Toast

Beans On Toast

Saturday 9 May 2020

Saturday 9 May 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

(English info below) 

Nederlands:
Het concert van Beans on Toast op 9 mei (verplaatst naar 7 maart 2021) is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.


English:
The May 9th (postponed to March 7th 2021) concert of Beans on Toast is cancelled due to the artist's postponement of their European tour, caused by the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.


=============

De Engelse alt-folktroubadour Beans on Toast zingt op humoristische en luchtige wijze over thema’s als politiek en de liefde. Het resulteert in liedjes die zijn luisteraars aan het lachen krijgen, maar ook aan het denken zetten. Traditiegetrouw brengt hij elk jaar op de dag van zijn verjaardag een album uit; op 1 december 2019 verschijnt daarom zijn elfde album ‘The Inevitable Train Wreck’. Het is een upbeat, old-school rock-‘n-roll album, naar eigen zeggen geïnspireerd door muzikale iconen als Chuck Berry en Otis Redding en moderne denkers als Yuval Noah Harari and Greta Thunberg.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Beans On Toast
Hqdefault 191125 154329

On & On

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma