Programma
Paradiso

Bassline presents AraabMuzik

Bassline presents AraabMuzik

zaterdag 2 juni 2012

zaterdag 2 juni 2012

Murda Turk, Puna, Patta en Bassline presenteren: The Sucka Free Mixtape release Bassline Afterparty met live AraabMuzik (NYC) DJ’s: Vic Crezee, Abstract & FS Green. MC’s Lentini & Fit. VJ Nintando.

Patta is al jaren dé Amsterdamse trekpleister voor de laatste trends op het gebied van sneakers en streetwear. In de zes jaar dat Puna.nl online actief is, groeide het uit tot Nederlands grootste online platform voor hiphop. Naast activiteiten op het internet is Puna.nl ook steeds vaker zichtbaar op muziekconferenties en andere evenementen. Bassline is al jaren de vaste hiphop-clubavond van Paradiso. Önder is een uit Eindhoven afkomstige MC, die in 2010 zijn debuutalbum uitbracht. Naast het mede organiseren van Sucka Free, zal hij ook als host fungeren voor de gelijknamige mixtape die in aanloop naar dit evenement gratis op het internet zal verschijnen.

AraabMuzik is een uit de VS afkomstige beatkunstenaar. Gewapend met een drumcomputer vol beats, reist hij de wereld rond om met zijn pijlsnelle vingers de meest uiteenlopende beats te tikken.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.
Paradiso Programme

Programma