Programma
Basia Bulat website

Basia Bulat

Basia Bulat

vrijdag 10 september 2021

vrijdag 10 september 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Basia Bulat is verplaatst naar vrijdag 18 maart 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

De Canadese zangeres en songwriter Basia Bulat brengt met haar expressieve en hese stem volle zalen moeiteloos tot stilte. Haar folkliedjes zijn soms melancholisch en intens, maar kunnen ook heel opgewekt en pakkend zijn. Ze staat bovendien bekend om het gebruik van minder bekende instrumenten als de autoharp en charango, een soort luit. In 2016 bracht ze haar studioalbum ‘Good Advice’ uit, waarvoor  ze samenwerkte met bevriende muzikant en My Morning Jacket-frontman Jim James. Voor haar nieuwe plaat ‘Are You in Love?’ werkte ze wederom met hem samen en liet zich daarnaast inspireren door singer-songwriters als Minnie Ripperton, Emmylou Harris en Dolly Parton. Het eindresultaat is vanaf 27 maart 2020 te horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Basia Bulat
Hqdefault 200916 160427

Your Girl

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma