Barry jb

Barry Hay & JB Meijers

Barry Hay & JB Meijers

Monday 15 February 2021

Monday 15 February 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit concert is afgelast. Alle ticketkopers, ook van de originele datums 7 en 8 april 2020 ontvangen via e-mail meer informatie over het retourneren van hun tickets.

---

Twee van de grootste talenten uit de Nederpop bundelen de krachten om samen hun favoriete liedjes te spelen in Paradiso. Op 'For You Baby' van Golden Earring's Barry Hay en JB Meijers - gitarist en producer van onder meer De Dijk, Acda en de Munnik en The Common Linnets - hoor je bekende en minder bekende nummers van bijvoorbeeld van Roy Orbison gespeeld met een Zuid-Amerikaanse flair, Bob Dylan in een mariachi-jasje en Bruce Springsteen.

Barry en JB kennen elkaar al langer, maar toen Barry in 2017 meewerkte aan Ilse DeLange’s tv-programma ‘Ilse’s Veranda’ raakten ze bevriend. Na hun akoestische uitvoering van ‘Radar Love’ bij De Wereld Draait Door ontstond er een echte klik tussen de twee. Toen Barry voorgelegd werd om een album vol duetten op te laten nemen zei hij; ‘Prima, maar dan wil ik het wel samen met JB doen!’. 

In Paradiso staan Barry en JB voor het eerst samen op het podium met hun nieuwe werk. In hun eigen woorden betekent dit project meer dan alleen muziek; ‘het is een ode aan onze vriendschap’. 

Line-up

Grote Zaal

  • Barry Hay & JB Meijers
Hqdefault 200702 121501

I'm On Fire

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma