Bare Jams LR

Bare Jams

Bare Jams

maandag 24 mei 2021

maandag 24 mei 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

NL: Dit concert is verplaatst naar zondag 5 september 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

ENG: This concert had been postponed to Sunday September 5th, 2021. Previously bought tickets will remain valid. Ticketbuyers will reveice an email with more information.

Bare Jams uit Engeland ontstond in 2011 toen twee bevriende straatmuzikanten besloten samen te gaan spelen. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zeskoppige formatie die zelfgeschreven muziek uitbrengt, vrijwel constant over de wereld toert en op festivals als Glastonbury, MadNes en Surfana heeft gespeeld. De muziek van Bare Jams klinkt als een vrolijke mix van genres als reggae, dub, soul en pop, geïnspireerd door bands als Will and the People en La Pegatina. Voor 2020 staat Bare Jams' langverwachte debuutalbum op de planning én doet de band op 16 december Paradiso aan. 

Line-up

Bovenzaal

  • Bare Jams
Op maandag 24 mei 2021 geeft Bare Jams een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bare Jams

Ebbs & Flows

Op maandag 24 mei 2021 geeft Bare Jams een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bare Jams

Strange Minds

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma