Programma
AVIONFIRE

AVI ON FIRE

AVI ON FIRE

zaterdag 5 september 2020

zaterdag 5 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:15, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van 12 maart 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

AVI ON FIRE is de band rondom de Nederlandse singer-songwriter Bram Wesdorp. AVI ON FIRE maakt frisse, eigentijdse indiepop. Of, zoals ze hun muziek zelf omschrijven: ‘Pop. Weird, catchy, glad. Vies, eerlijk, verrassend’. Debuutsingle ‘Pearls’ uit 2016 en de daaropvolgende 2 EP’s werden nationaal én internationaal zeer goed ontvangen en leverde de band op Spotify alleen al meer dan 2,5 miljoen streams op. In 2017 speelde de band op ESNS,  gevolgd door twee succesvolle clubtours langs meer dan 16 verschillende podia in Nederland. Hoog tijd dus, voor de release van een debuutalbum. Daarom werd onlangs, samen met producer Jurriaan Sielcken (die al eerder werkte met o.a. Jett Rebel & Lucas Hamming) begonnen aan een debuutalbum, die in maart 2020 is uitgekomen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Avi on Fire

Concert verplaatst naar de grote zaal van Paradiso

Het concert van AVI ON FIRE op zaterdag 5 september is verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal van Paradiso.

Er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar. Het concert voldoet door te gelimiteerde capaciteit en inachtneming van 1,5 meter afstand tussen bezoekers aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM, dus kan zelfs in tijden van Corona gewoon doorgaan.

AVI ON FIRE - Hedonistic Disco

AVI ON FIRE

Hedonistic Disco

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
AVI ON FIRE -  The Cruel Teen Virgin Motorcycle Club

AVI ON FIRE

The Cruel Teen Virgin Motorcycle Club

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma