Programma
Ava Luna website

Ava Luna + LOVE COUPLE

Ava Luna + LOVE COUPLE

donderdag 20 juni 2019

donderdag 20 juni 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Voorprogramma: 19:45, Hoofdprogramma: 22:30

Ava Luna maakt artistieke indie-funk met onmiskenbare grooves. New York fungeert als creatief epicentrum van het vijftal, waar ze in de afgelopen tien jaar een indrukwekkende live-reputatie hebben opgebouwd. Met de vijfde release ‘Moon 2’ uit 2018 is de band op haar meest vooruitstrevend, waarbij de magnetische en theatrale vocalen van frontvrouwen Felicia en Becca een sleutelrol spelen. Pitchfork beschrijft het als volgt: “The Brooklyn band’s latest is one of their best, a shifting and teasing kind of electro-funk that exists on their own plane of gravity.”

Support: LOVE COUPLE
LOVE COUPLE maakt popliedjes kapot, maar dan op de best mogelijke manier. De vierkoppige band uit Utrecht brengt ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Ava Luna
  • LOVE COUPLE

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is te koop via Ticketmaster.

Op donderdag 20 juni staat Ava Luna in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Childish

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma