Programma
AV Poster Amsterdam V1b

Ascendant Vierge

Ascendant Vierge

vrijdag 16 juni 2023

vrijdag 16 juni 2023

In Parallel

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

ascendant vierge bestaat uit de Brusselse zangeres Mathilde Fernandez en de Franse dj/producer Paul Seul. De twee vonden elkaar toen Paul, mede-oprichter van het Franse hardcorecollectief Casual Gabberz, een remix maakte van een goth opera waar Mathilde in zong. Sindsdien hypnotiseren ze hun luisteraars met een combinatie van Mathildes engelachtige stem en de beukende gabberbeats van Paul. Inspiratie puttend uit astrologie en jaren 90 hardcore, is het tweetal een iconisch boegbeeld van Gen Z te noemen.

Hun eerste EP 'Vierge' op het Berlijnse kwaliteitslabel Live From Earth Klub bracht hitsingle 'Influenceur' voort. Sindsdien tourt het duo door heel Europa en werken ze hard aan een debuutalbum, dat op 28 april uitkomt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Ascendant Vierge
  • Gysèle b2b Akemio Grey
ascendant vierge - Influenceur

ascendant vierge

Influenceur

ascendant vierge live

Ascendant Vierge (LIVE)

HÖR x Bau Mich Auf

Verslag 3voor12 op Valkhof Festival

“Ascendant Vierge krijgt het Valkhof gabberend de nacht in” 

Collectief enthousiasme voor Franse cocktail van (wan)smaken

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

Paradiso Programme

Programma