Programma
Arcane roots

Arcane Roots + Jamie Lenman

Arcane Roots + Jamie Lenman

donderdag 15 maart 2018

donderdag 15 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Arcane Roots is een keiharde Engelse rockband die hun reputatie te danken hebben aan hun explosieve liveshow. In 2013 kwam hun debuutalbum ‘Blood & Chemistry’ uit en al snel daarna stonden ze in het voorprogramma van Muse, Fightstar en Enter Shikari. De combinatie van de intrigerende stem van zanger Andrew Groves, gierende gitaren en strakke drums zorgt voor stevige progrock die staat als een huis. 

Melancholia Hymns
Afgelopen september kwam het tweede album 'Melancholia Hymns' uit. In diezelfde maand gaf de band ook een uitverkocht optreden kleine zaal in Paradiso. Op het nieuwe materiaal haalt de band de voet iets van het gaspedaal en voeren sfeer en dynamiek de boventoon.

Voorprogramma: Jamie Lenman 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Arcane Roots
  • Jamie Lenman
Op donderdag 15 maart 2017 geeft de keiharde Britse rockband Arcane Roots een concert in Paradiso in Amsterdam.

Indigo

Op donderdag 15 maart 2017 geeft de keiharde Britse rockband Arcane Roots een concert in Paradiso in Amsterdam.

Curtains

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma