Programma
Aoife O Donovan

Aoife O’Donovan + The Brother Brothers

Aoife O’Donovan + The Brother Brothers

maandag 28 augustus 2023

maandag 28 augustus 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Hoewel Aoife O'Donovan ook met eigen muziek succes heeft, zal ze tijdens het concert op 28 augustus voornamelijk aandacht besteden aan Bruce Springsteen's 'Nebraska'. Het album zal in zijn geheel solo worden opgevoerd. Een bijzondere avond, want O'Donovan heeft al te kennen gegeven zich hierna weer te focussen op haar eigen werk.

Over Aoife O'Donovan
De Amerikaanse O'Donovan is vanaf jonge leeftijd geboeid door Joni Mitchell. Als singer-songwriter laat ze zich nog steeds door het repertoire van Mitchell inspireren. Met een combinatie van Americana, folk en country gooit ze hoge ogen; haar drie albums, waarvan 'Age Of Apathy' de laatste is, ontvangen veel lof. Daarnaast is ze onderdeel van folktrio I'm With Her (met Sara Watkins en Sarah Jarosz), waarmee ze de Grammy voor Best Americanan Roots Song won, oprichter en zangeres bij Crooked Still en vocalist bij The Goat Rodeo Sessions.

Support: The Brother Brothers

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Aoife O'Donovan
  • The Brother Brothers
Op 28 augustus komt Aoife O'Donovan naar Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Aoife O'Donovan

Phoenix

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma