Programma
Anika

Anika

Anika

Thursday 21 April 2022

Thursday 21 April 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het (uitgestelde) concert van Anika dat zou plaatsen vinden op 21 april 2022, is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s vind je hier.

Het was meer dan tien jaar stil rond de Brits-Duitse muzikante Anika, maar op het nieuwe album 'Change' weet ze de wereld weer wakker te schudden met haar bezwerende muziek. Het is 11 jaar geleden sinds de release van haar laatste soloalbum, de cultfavoriet 'Anika' uit 2010. Over 'Change' zegt Anika zelf: "Dit album stond al een tijdje op de planning en de omstandigheden waren uiteindelijk heel anders dan verwacht. Dit kleurde het album behoorlijk. De teksten zijn allemaal spontaan, ter plekke geschreven. Het is een braaksel van emoties, angsten, empowerment en van gedachten als: 'Hoe kan dit doorgaan?' en 'Hoe kunnen we verder?'"

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anika
Op 21 april geeft de Brits-Duitse muzikante Anika een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Anika

Anika - I Go To Sleep

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma