Programma
Nvdpb

Amaezing Snäke presents Nacht van de Powerballad: Love Hurts

Amaezing Snäke presents Nacht van de Powerballad: Love Hurts

Thursday 14 February 2019

Thursday 14 February 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Amaezing Snäke's Nacht van de Powerballad komt op 14 februari naar Paradiso voor een nacht vol live karaoke in het meest dramatische muziekgenre aller tijden: de powerballad. Dat betekent: wapperende haren, gierende gitaarsolo's en uit volle borst meezingen met de epische hits van kanonnen als Queen, Bon Jovi, Whitesnake, Guns N' Roses en Bonnie Tyler. En jij mag ze op het podium komen performen met de volbloed rockers van Amaezing Snäke.

De Nacht van de Powerballad is al jaren een uitverkocht feest in Bitterzoet. Na legendarische edities op de Zwarte Cross, Graspop en Paaspop, brengen de Snäkes de nacht nu naar Paradiso. En wel op Valentijnsdag, met een speciale Love Hurts-editie. Too much love will kill you? Niet op 14 februari. We gaan voor een Total Eclipse of the Heart. 

Come rock with us!

Tussen al het live-geweld door staat DJ Santina Runaway (Zwarte Cross, Graspop) achter de draaitafels voor nóg meer fijne meeschreeuw-hits. 

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Amaezing Snäke
  • DJ Santina Runaway
Hqdefault 181213 121027
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma