Altin Gun nieuw

Altin Gün – 21:45 uur

Altin Gün – 21:45 uur

Wednesday 7 April 2021

Wednesday 7 April 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:15, Hoofdprogramma: 21:45

Dit is een programma met zitplaatsen
Maximaal 2 tickets per persoon
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
NL:
Vanwege de verlengde lockdown konden de twee concerten van Altin Gün niet doorgaan op woensdag 7 april. Om die reden zijn deze concerten helaas afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
EN:
Due to the current COVID-19 measures, the April 7th show of Altin Gün had to be postponed. Unfortunately, the concerts are now cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=======

De Turks-Nederlandse band Altın Gün mixt Turkse folk en disco-pop met gruizige psychedelica, funk en rock tot een heel dansbaar en upbeat geheel. Het zestal laat zich inspireren door traditionele Turkse muziek en muzikanten als Selda Bağcan, Barış Manço en Erkin Koray, waarbij ze net als hun grote voorbeelden experimenteren met het samensmelten van verschillende muzikale werelden. Zo slaagt Altın Gün erin het Turkse geluid uit de jaren 70 vast te houden en tegelijk totaal onherkenbaar fris te klinken met fuzzy bassen, rauwe saz-riffs en zo nu en dan een orgeltje. In 2019 bereikte het succes van de band een nieuw hoogtepunt; naast dat hun tweede plaat ‘Gece’ zeer goed werd ontvangen, wisten ze ook een Grammy-nomatie in de wacht te slepen. Het maakt de verwachtingen voor het aankomende nieuwe album ‘Yol’ des te hoger, waarvan de release op 26 februari 2021 staat gepland.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Altin Gün
Hqdefault 210201 152823

Altin Gün

Yüce Dağ Başında

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma