Altin Gun nieuw

Altin Gün – 19:30 uur

Altin Gün – 19:30 uur

Saturday 20 February 2021

Saturday 20 February 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 21:00, Hoofdprogramma: 19:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan het concert van Altin Gün op 20 februari 2021 om 19:30 niet doorgaan zoals gepland. Om die reden is het concert verplaatst naar een nieuwe datum: het programma vindt nu plaats op woensdag 7 april 2021 om 19:30. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
Due to the current COVID-19 measures, the February 20th, 19:30h show of Altin Gün can’t take place as planned. Therefore, the concert is rescheduled and will now take place on Wednesday, April 7th, 2021 at 19:30. The location and times have not changed. All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

==========

De Turks-Nederlandse band Altın Gün mixt Turkse folk en disco-pop met gruizige psychedelica, funk en rock tot een heel dansbaar en upbeat geheel. Het zestal laat zich inspireren door traditionele Turkse muziek en muzikanten als Selda Bağcan, Barış Manço en Erkin Koray, waarbij ze net als hun grote voorbeelden experimenteren met het samensmelten van verschillende muzikale werelden. Zo slaagt Altın Gün erin het Turkse geluid uit de jaren 70 vast te houden en tegelijk totaal onherkenbaar fris te klinken met fuzzy bassen, rauwe saz-riffs en zo nu en dan een orgeltje. In 2019 bereikte het succes van de band een nieuw hoogtepunt; naast dat hun tweede plaat ‘Gece’ zeer goed werd ontvangen, wisten ze ook een Grammy-nomatie in de wacht te slepen. Het maakt de verwachtingen voor het aankomende nieuwe album ‘Yol’ des te hoger, waarvan de release op 26 februari 2021 staat gepland.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Altin Gün
Hqdefault 201118 130908

Altin Gün

Ordunun Dereleri

Hqdefault 201118 130909

Altin Gün

Goca Dünya

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma