Programma
Aldous Harding website

Aldous Harding + Yves Jarvis

Aldous Harding + Yves Jarvis

Wednesday 27 November 2019

Wednesday 27 November 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Hannah Harding kennen we beter als Aldous Harding. Een Nieuw-Zeelandse singer-songwriter die de afgelopen jaren haar sporen verdiende met een aantal erg mooie liedjes en albums. Haar zelfbenoemde gothic-folk is dankzij de theatrale en humoristische uitvoering een genot om naar te luisteren. Het in 2017 uitgekomen album met de ietwat misleidende titel ‘Party’ zorgde voor een stroomversnelling van haar carrière; het leverde hoge noteringen in eindejaarslijstjes op en bracht haar naar venues over de hele wereld. Aldous Harding brengt op 26 april haar derde langspeler ‘Designer’ uit, waarvoor ze een tweede keer samenwerkte met John Parish (bekend van PJ Harvey, Sparklehorse).

Voorprogramma: Yves Jarvis

Yves Jarvis stond tot voor kort bekend als Un Blonde. Onder die naam heeft de Canadese muzikant veel indruk gemaakt met zijn zelf-geproduceerde sound, waarin hij hint naar moderne R&B, avant-funk, low-key soul en zelfs indiepop. Zowel visueel als thematisch wordt zijn werk gedreven door kleur. Op zijn nieuwe album 'The Same But By Different Means' staat de kleur blauw centraal, de kleur van de dag.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Aldous Harding
  • Yves Jarvis

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 190416 111957

The Barrel

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma