Programma
Adwaith

Adwaith

Adwaith

donderdag 19 januari 2023

donderdag 19 januari 2023

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Indiepop- en postpunkband Adwaith is afkomstig uit Zuidwest-Wales en bestaat uit Gwenllian, Hollie en Heledd. Voortbouwend op het succes van hun debuutsingle 'Pwysau' brachten ze nog eens zes releases uit binnen twee jaar. De band heeft met name op BBC (Radio 1, 6, Wales, enz.), KEXP, NPR en Amazing Radio veel succes. Ze hebben twee tournees in het VK gedaan en waren ook headliner van een uitverkochte show in Rough Trade East, Lexington en Moth Club in Londen. In oktober 2018 bracht de band ‘Melyn’ uit, hun eerste album, dat de Welsh Music Prize 2019 won. Afgelopen jaar verscheen 'Bato Mato', wat kon rekenen op lovende kritieken.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Adwaith

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 221213 101748

Adwaith

Wedi Blino

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 221213 101749

Adwaith

Nid Aur

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma