7 layers 2022

7 Layers Sessions met RHODES, Hazlett en Chels

7 Layers Sessions met RHODES, Hazlett en Chels

Sunday 11 December 2022

Sunday 11 December 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Na vier jaar afwezigheid komen de intieme 7 Layers Sessions terug. Op zondag 11 december vindt een nieuwe editie plaats in de Amsterdamse Bitterzoet. Deze muzikale avond, die bestaat uit drie singer-songwriters, wordt gecureerd door Dotan. Het 7 Layers platform is in 2015 gestart door de singer-songwriter en groeide uit tot een meerdaags festival, diverse 7 Layers Tours door het land en een internationaal platform waar je nieuwe artiesten en muziek kunt ontdekken. Inmiddels zijn deze 7 Layers Sessions avonden een broedplaats gebleken voor de grote artiesten van de toekomst. Zo maakten artiesten als Lewis Capaldi, Tash Sultana, SYML, Dean Lewis, Freya Ridings, Dustin Tebbutt, Noah Kahan, Alex Vargas en Bruno Major hier hun debuut. 

Tijdens deze editie staan RHODES, Hazlett en Chels.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • RHODES
  • Hazlett
  • CHELS

RHODES

De Engelse singer-songwriter RHODES maakt elektronische indiefolk. Hij is sinds 2013 actief als muzikant en tussen toen en nu bracht RHODES een studioalbum en vijf EP's uit, tourde hij met London Grammar en Sam Smith en schreef hij met Birdy de track 'Let It All Go', die inmiddels al bijna 200 miljoen keer gestreamd is. Op dit moment legt RHODES de laatste hand aan zijn nieuwe album 'Friends Like These'. De plaat verschijnt op 27 januari 2023.

Rhodes cropped LR

Hazlett

Hazlett is een in Australië geboren en in Stockholm wonende singer-songwriter. De multi-instrumentalist maakt warme, gelaagde folk, waarop je zowel akoestische als elektronische invloeden hoort. Hazlett heeft een helder falset waarmee hij zowel uitgesproken als kwetsbaar is. De Australiër wil dat zijn muziek klinkt als een gesprek dat wordt gevoerd door vrienden in de schemering. De ene keer vrolijk, de andere keer melancholisch. Zijn nummers zijn verhalen die krachtig klinken door bedrieglijke eenvoud, waarvan 'Tell Me What You Dream About' de laatste is.

Hazlett

Chels

De uit Badhoevedorp afkomstige Chels (2001) zingt al zo lang ze zich kan herinneren en schrijft sinds ze voor het eerst een instrument in haar handen hield. De singer-songwriter is een dromer die graag observeert. Deze observaties hoor je ook terug in haar teksten, waarin ze het leven van alledag poëtisch omschrijft. Naar eigen zeggen is schrijven en naar binnen keren het perfecte medicijn tegen het lawaai van buiten. Chels heeft een prachtige stem en nodigt ieder die luistert uit om de wereld door haar ogen te bekijken.

Chels

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma