Programma
Paradiso

5 Days Off - Subbacultcha! Night: Planningtorock, Girls Like Us e.a.

5 Days Off - Subbacultcha! Night: Planningtorock, Girls Like Us e.a.

vrijdag 7 maart 2014

vrijdag 7 maart 2014

Adres De Balie: Kleine Gartmanplantsoen 10, Amsterdam.

Subbacultcha! het onafhankelijke multidisciplinaire muziek- en cultuur platform nodigt Planningtorock uit. Het magazine Girls Like Us neemt het nachtprogramma voor haar rekening. Met avant disco van Kristy Fenton, booty and beats van DJ Boris Becker en een mix van elektronisch, klassieke pop cuts, bass en R&B door het duo Creamcake.

Planningtorock

Planningtorock, het alter ego van Jam Rostron staat bekend voor zijn oogverblindende audio-visuele presentaties in combinatie met klassieke muziek, glam rock, ruimtelijke beeldspraak en hip-hop. Zijn muziek voelt niet alleen aan als pop, maar als een gehele art show.

Berlin Creamcake

Berlin Creamcake is het Berlijnse antwoord op de post-internet generatie. Het duo Larry & Yong produceert een mix van elektronisch, klassieke pop cuts and bass en R&B muziek.

Boris Becker

Boris Becker is geen onbekend figuur in het nachtleven van Amsterdam. Haar stijl doet denken aan Venus X en Total Freedom. Sterk georiënteerd op de booty and beats zal zij voor een interessante set zorgen.

Modern Witch

Kristy Fenton/Foom, beter bekend als Modern Witch wordt gepresenteerd door Girls Like Us en zal het publiek in beweging brengen met haar avant disco stijl.

Paradiso Programme

Programma