Programma
Paradiso

5 Days Off - Hot Since 82, Waze & Odyssey, Ejeca e.a.

5 Days Off - Hot Since 82, Waze & Odyssey, Ejeca e.a.

Thursday 6 March 2014

Thursday 6 March 2014

Line-up: Hot Since 82, Jongens vd Wereld, Waze & Odyssey, Ejeca, Bodhi, Elias Mazian.

De liefhebber van UK House komt aan z'n trekken met maar liefst vijf namen uit ons buurland. Hosted by Jongens v/d Wereld.

Waze & Odyssey
Binnen een jaar tijd groeide het house collectief Waze & Odyssey uit tot één van de meest besproken en opwindende dance muziek acts van 2012. Sindsdien hebben ze een eigen platenlabel, een indrukwekkende lijst aan eigen platen, werden ze genomineerd door DJ Mag als ‘Best Breakthrough Act’ en draaien ze door heel Europa.

Ejeca
De roots van Ejeca zijn terug te vinden in de garage house uit de jaren ‘90. Dit combineert hij moeiteloos met andere genres zoals disco, deep house en techno. Platen werden uitgebracht op gevestigde lables als Aus Music en 20:20 Vision. Op BBC Radio werd de Brit in vier maanden tijd maar liefst twee maal gerankt in de ‘essential tunes’

Bodhi
De naam en muzikale drijfveer van het Britse duo komt van de Bodhi boom, een Indiaas symbool van spirituele verlichting. Na het experimenteren met verschillende instrumenten werden de jongens getriggerd door een nieuwe passie, elektronische muziek. Met een door funk gedrenkte house sound blaast het duo een frisse wind door de hedendaagse dance.

Elias Mazian
Muziekliefhebber Elias Mazian houdt ervan om het publiek mee te nemen op een muzikale reis. Waar die reis naartoe gaat? Terug in de tijd naar de gloriedagen van disco en funk. Momenteel werkt hij hard aan zijn debuut EP. In januari werd bekend dat hij in het laatste jaar van club Trouw een van de vaste residents is geworden.

MOOSE
Pierre August & Faze. Ook wel bekend onder de naam MOOSE. Beide oprichters en residents van het Amsterdamse 'Klamme Handjes'. Funky house met een oldskool randje is de beste omschrijving voor de tunes die zij de Nederlandse house scene in blazen.

Alexander Valentyn

De Amsterdammer Alexander Valentyn is een van de vaste residents van de succesvolle Klamme Handjes feesten. De dj en producer is vaak te vinden in Club Up en heeft ondertussen zijn eerste releases op zak.


Martín Lucas
De Amsterdamse dj en producer Martin Lucas houdt naar eigen zeggen van ‘dikke drops’. Zijn sound is te herkennen aan een afwisselende mix van House en Disco met een tintje Jazz. Als oud-drummer combineert hij deze grooves klakkeloos met stevige percussielijnen.

Sombro

Na vroeger naar veel muziekstijlen geluisterd te hebben werd de jonge Sombro uit Heiloo verliefd op '90s House. Van garage tot 2step en van Detroit tot Chicago. Alles wat hem beweegt gebruikt hij tegenwoordig om het publiek mee te nemen op zijn reis.


Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.
Paradiso Programme

Programma