Programma
Sunday Sounds ZNMM

Zing Nederlands Met Me met Popup Choir Amsterdam

Zing Nederlands Met Me met Popup Choir Amsterdam

zondag 14 juli 2019

zondag 14 juli 2019

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 14:00, Zaal sluit: 18:00, Hoofdprogramma: 15:00

Locatie: Tuin van de Tolhuistuin. Adres: Tolhuisweg 3, Amsterdam Noord.

14.00 tuin open
15.00-16.30 Popup Choir Amsterdam
16.45-17.15 Orchestre Partout


Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! 

Voor deze speciale editie ter gelegenheid van Sunday Sounds werkt Zing Nederlands Met Me samen met het Popup Choir Amsterdam en Orchestre Partout.

Het Popup Choir komt wekelijks bij elkaar om samen een juweeltje uit de popmuziek in te studeren en te zingen. Iedere keer kiezen ze één tophit waar ze een eigen driestemmige versie van maken. In een uur leren bezoekers de partijen (iedereen kan het!), daarna wordt het meerstemmige resultaat vastgelegd op video. Voor deze aflevering van Zing Nederlands Met Me wordt 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' van Ramses Shaffy ingestudeerd.  Zingen in een koor, maar dan net even anders…

Het Orchestre Partout combineert allerlei soorten muziek. De leden zijn een kleurrijke mix van muzikanten die recentelijk naar Nederland zijn gevlucht. Deze middag spelen een aantal van haar leden een feestelijke set in de Tuin.

De toegang is gratis. Ook Nederlandstaligen zijn van harte welkom. Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens één anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.


Voor deze speciale editie is vooraf aanmelden niet nodig. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

    Popup Choir Amsterdam | Ramses Shaffy - Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

    Popup Choir Amsterdam | Ramses Shaffy - Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma