Programma
Yorick Van Nordenwebsite

Yorick van Norden

Yorick van Norden

Monday 19 December 2022

Monday 19 December 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het opnieuw geplande concert van 16 december 2021. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Yorick van Norden debuteerde in 2015 als soloartiest op Excelsior Recordings met zijn album ‘Happy Hunting Ground’ en kort daarop werd de single 'Stranglehold' uitgeroepen tot NPO Radio 2 Talent. Verder schuift Yorick regelmatig aan als popmuziekkenner bij diverse radio- en televisieprogramma's in de lage landen. Vorig jaar bracht van Norden zijn nieuwe album 'Playing By Ear' uit; een plaat vol prachtige, persoonlijke en verhalende nummers met invloeden uit de sixties en seventies. Volgens muziektijdschrift OOR ''Een van de absolute hoogtepunten in de Nederlandse popmuziek van 2021''. Live wordt hij versterkt door een zeskoppige band.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Yorick van Norden
Yorick van Norden - Empty Words

Yorick van Norden

Empty Words

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma