Programma
Whitney web

Whitney + Fenne Lily

Whitney + Fenne Lily

Wednesday 9 November 2022

Wednesday 9 November 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar 12 februari 2023. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Lees hieronder het statement vanuit de band:

"Due to unforeseen circumstances we have to move our upcoming tour to early 2023. We’ve rescheduled as many shows as possible. Please hold on to your tickets as they will be valid for the rescheduled shows. If your show was not rescheduled you will receive an automatic refund at point of purchase. We look forward to seeing you in February." 

Met het sterke debuut ‘Light Upon the Lake’ schopte indieband Whitney het in 2016 tot vele eindejaarslijstjes en daar voorbij. Albumopener ‘No Woman’ zet de toon van een tiental zonnige liedjes met afwisselend soepele gitaarloopjes, falsetzang en blazers. De teksten komen van songwriters Julien Ehrlich en Max Kakacek, die tijdens het schrijfproces elk door een moeilijk einde van een relatie gingen. Zo komt het dat Whitney zowel melancholisch als zorgeloos klinkt. Nu is de groep uit Chicago terug met een nieuw album, 'SPARK', wat naar eigen zeggen "duizelingwekkende verschillen" heeft met het eerdere geluid van de band.

Support: Fenne Lily

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Whitney
  • Fenne Lily
Op woensdag 9 november geeft Whitney een concert in Paradiso, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Whitney

REAL LOVE

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma