Programma
SJRM ANL BANNER PARADISO NL

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

vrijdag 5 mei 2023

vrijdag 5 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

De online tickets voor deze clubnacht zijn uitverkocht - een beperkt aantal van 150 tickets zal 5 mei vanaf 23:00 uur aan de deur verkrijgbaar zijn.
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Voor het dj- en producersduo Sunnery James & Ryan Marciano duurde het niet lang voor ze één van de grootste namen in de elektronische muziekwereld werden. Het Nederlandse duo begon in 2009 en is nu niet meer weg te denken uit de nationale en internationale scene. Ze staan bekend om hun levendige energie op het podium en draaien een diverse mix van house, techno, latin en tribal.

De twee reizen de hele wereld over om op de grootste feesten en festivals te draaien: zo waren ze te vinden op de mainstage van Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC Las Vegas, Mysteryland, AMF, Kingsland en Creamfields. Naast hun optredens heeft het duo een eigen radioshow genaamd SBN (Sexy by Nature), die iedere vrijdagavond te horen is op SLAM FM. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sunnery James & Ryan Marciano
Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

Adscendo, a Digital Introduction

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma