Programma
Siouxsie

Siouxsie

Siouxsie

Thursday 4 May 2023

Thursday 4 May 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Let op: vanwege Nationale Dodenherdenking nemen we deze avond om 20:00 uur twee minuten stilte in acht.

Bericht van Siouxsie:

"Live in the moment, not through your lens! Try to enjoy the experience as much as you can, think about people behind you and keep your phone in your pockets. Also think about others who haven't seen the show yet. Thanks!" - Siouxsie

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Brits (post)punkicoon Siouxsie heeft al een indrukwekkende reis achter de rug en stond eerder al met The Banshees in Paradiso in de jaren 70 en 80. Sinds 2004 timmert ze aan de weg met haar solocarrière en weet ze nog altijd een krachtige stem van sterke vrouwen in de muziekindustrie te zijn. Haar laatste album, tegelijk haar solodebuut, was 'Mantaray' uit 2007 en in 2015 nam de punkzangeres nog het nummer 'Love Crime' op voor de TV-show Hannibal. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Siouxsie
Hqdefault 230130 184218

Siouxsie

Into A Swan

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma