Programma
Wall light010

Satori & The Band From Space - ADE

Satori & The Band From Space - ADE

woensdag 19 oktober 2022

woensdag 19 oktober 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 22:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Satori, het pseudoniem van de Nederlands-Servische muzikant Djordje Petrovic, brak in 2015 door met album ‘In Between Worlds’. In de jaren die volgde maakte hij naam met zijn melodieuze en kosmische electronica, die het beste tot zijn recht komt in visuele live-concepten als 'Maktub', waarmee de muzikant een brug slaat tussen een traditioneel optreden en een elektronische set. 

Satori bracht eind april zijn vijfde album ‘Dreamin’ Colours’ uit, en de eerste releases op zijn eigen label Maktub Records liggen op de planken: rond ADE zal op dat label ook de eerste release van Satori samen met The Band From Space verschijnen. Daarnaast wordt de komende maanden ook een volledig nieuwe show met The Band From Space ontwikkeld, waarmee Amsterdam Dance Event 2022 in Paradiso wordt afgetrapt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Satori
Hqdefault 220531 120328

Satori & The Band From Space

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma