Programma
Rob 190529 122647

Rob

Rob

dinsdag 27 augustus 2019

dinsdag 27 augustus 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Rob Roy Reindorf (Accra, 1949) is één van de meest enigmatische figuren uit de West-Afrikaanse muziekscène van de jaren ’70. Zijn bekendste nummer Make It Fast, Make It Slow is gesampled door grootheden als J Dilla en Camp Lo. Rob nam zijn eerste muzieklessen als kind in Benin en deelde al snel het podium met lokale helden als Orchestre Poly-Rythmo (de Cotonou) en The Black Santiagos, groepen die hem inspireerden om zijn eigen mix van swingende en kosmische funk te maken, waarin zijn voorliefde voor Amerikaanse iconen als James Brown of Otis Redding terug te vinden is.

Tijdens zijn eerste Europese tour treedt Rob op met een all-star band van muzikanten die gelinkt zijn aan namen als Ebo Taylor, Jimi Tenor, Embryo en The Poets of Rhythm. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Ticket to the Tropics-pas 2019

    Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

    Hqdefault 190529 125548

    Rob - Make It Fast, Make It Slow

    Rob - Make It Fast, Make It Slow

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma