Programma
MO Andy and Robert photo 1

Manchester Orchestra

Manchester Orchestra

maandag 10 januari 2022

maandag 10 januari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het Manchester Orchestra concert op 10 januari 2022 is vanwege de huidige coronamaatregelen afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.


  • Programma met zitplaatsen

'The Million Masks of God' is alweer het zesde studioalbum van de innovatieve, Amerikaanse band Manchester Orchestra. De groep timmert al sinds 2004 aan de weg en probeert op het nieuwe album naar eigen zeggen "dieper in te gaan op de hoogte- en dieptepunten van het leven en te onderzoeken wat er mogelijk daarna zou kunnen komen". Tijdens deze zoektocht zijn ze ook gestuit op meer elektronische invloeden bij hun indiefolk- en rockmuziek. Op deze bijzondere avond geeft Manchester Orchestra een akoestisch concert in de concertzaal van Paradiso Noord. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Manchester Orchestra
Hqdefault 211005 120907

Manchester Orchestra

Bed Head

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma