Programma
Low 2022

Low + Divide and Dissolve

Low + Divide and Dissolve

donderdag 5 mei 2022

donderdag 5 mei 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Low uit Minnesota staat bekend om hun subtiele maar intense liedjes met prachtige, harmonische samenzang en minimalistische soundscapes. De slowcoreband bestaat meer dan 25 jaar en groten der aarde als Robert Plant en Mavis Staples hebben hun waardering voor de band al laten blijken door hun werk te coveren.

'Hey What' verschijnt in september 2021 en is Low's dertiende volledige release in zevenentwintig jaar, hun derde album met producer BJ Burton. Op het nieuwe album concentreert de slowcoregroep zich opnieuw op hun ambacht, blijft uit de strijd en houdt vast aan hun geloof om nieuwe manieren te vinden om de discord & delight van het leven tot uitdrukking te brengen, om de dualiteit van het bestaan om te zetten in hymnes die we kunnen delen. Een nieuw album om bij weg te dromen om tegelijkertijd met een mond vol tanden achtergelaten te worden.

Support: Divide and Dissolve

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Low
  • Divide and Dissolve
Hqdefault 210622 145500

Days Like These

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma