Programma
Li L nas X

Lil Nas Xperience

Lil Nas Xperience

Thursday 23 September 2021

Thursday 23 September 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 22:00, Hoofdprogramma: 17:00

Gratis tickets zijn vanaf maandag 13 september om 10:00 uur te reserveren via Paradiso.nl

Dit evenement is uitverkocht. Lil Nas X is niet aanwezig bij dit evenement.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Op vrijdag 17 september verschijnt 'MONTERO', het debuutalbum van de Amerikaanse rapper Lil Nas X. Daarom presenteren Paradiso en Sony Music op donderdag 23 september de Lil Nas Xperience in Paradiso: een multimediaal evenement dat een kijkje geeft in de wereld van Lil Nas X.

Lil Nas X
Het event in Paradiso staat in het teken van de release van 'MONTERO', het debuutalbum van de Amerikaanse rapper Lil Nas X dat vrijdag 17 september verschijnt. Lil Nas X brak in 2019 door met wereldhit 'Old Town Road'. De hiphopster groeide de afgelopen 2 jaar uit tot boegbeeld van de LGBTQ+ gemeenschap en staat bekend om zijn opvallende en onconventionele aanwezigheid op sociale media; zo deed hij onlangs een zwangerschapsschoot met People Magazine, waarna hij uitlegde dat ‘MONTERO’ zijn baby is.

Lil Nas Xperience in Paradiso
Tijdens de Lil Nas Xperience wordt Paradiso aangekleed in de stijl van de video bij de single 'MONTERO (Call Me By Your Name)'. Bezoekers wanen zich één avond in de wereld van Lil Nas X: ze kunnen onder meer een paaldansworkshop volgen, een mug shot laten maken in een roze boevenpak, in een telefooncel luisteren naar een persoonlijke boodschap van Lil Nas X en nog meer. Tijdens de Lil Nas Xperience zijn ook door het nummer 'MONTERO' geïnspireerde outfits te zien die studenten van de modeopleiding van de Amsterdamse B Academy hebben gemaakt.

Let op: Lil Nas X is niet aanwezig bij dit evenement.

Line-up

Grote Zaal

    Lil Nas X

    Lil Nas X

    Presents: MONTERO - The Album

    Lil Nas X - MONTERO

    Lil Nas X

    MONTERO (Call Me By Your Name)

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma