Programma
Lady Blackbird Main Press Shot

Lady Blackbird

Lady Blackbird

dinsdag 2 november 2021

dinsdag 2 november 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit programma is verplaatst naar maandag 31 januari 2022. De locatie is veranderd van Paradiso naar Paradiso Noord. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Lady Blackbird uit Los Angeles is een van de grootste beloftes in de wereldwijde soul- en jazzscene van dit moment. De opkomende zangeres uit Californië bracht in 2021 haar debuutalbum Black Acid Soul uit; een geweldig goed ontvangen plaat die doet denken aan het werk van Nina Simone en Billie Holiday en waarop haar krachtige, rokerige stem uitblinkt als geen ander. Het album nam Lady Blackbird op in de legendarische Studio B van de Sunset Sound studio's in LA, in dezelfde kamer waar Purple Rain van Prince werd geschreven. Dit deed ze met een fantastische liveband, waaronder de voormalige Miles Davis-pianist Deron Johnson.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Lady Blackbird
Lady Blackbird - It's Not That Easy

Lady Blackbird

It's Not That Easy

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma