Programma
Kneebody

Kneebody

Kneebody

woensdag 15 november 2017

woensdag 15 november 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:15

Het uit L.A. afkomstige electric jazz collectief Kneebody maakt al 16 jaar samen muziek. Trompetist Shane Endsley en saxofonist Ben Wendel voelen en vullen elkaar feilloos aan, steunend op de ritme sectie bestaande uit Adam Benjamin op keyboard, bassist Kaveh Rastegar en drummer Nate Wood. Hun muzikale invloeden omvatten net zo makkelijk D’Angelo’s Voodoo als Elliot Smith en Miles Davis. Live staan ze erom bekend om intense sonic landscapes a la Radiohead neer te zetten, maar dan met de ritmische bombast van Squarepusher en de improvisatie vrijheid van een Brad Mehldau concert. Na een samenwerking met Daedelus in 2015 kwam afgelopen maart het album 'Anti-Hero' uit.

Super Sonic Jazz presenteert in Paradiso spannende en vernieuwende artiesten, die met een jazz-benadering diverse muzikale invloeden laten samenkomen: van electronica tot Afrikaanse grooves, klassiek, soul en hiphop. Blijf op de hoogte via Facebook of volg de Spotify playlist.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kneebody
Kneebody thumb

Kneebody - Uprising (Studio Session)

Poster SSJ Festival

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma