Programma
Joseph Maria website

Joseph & Maia + Adam Barnes

Joseph & Maia + Adam Barnes

Monday 16 September 2019

Monday 16 September 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Joseph & Maia
Het singer-songwritersduo Joseph & Maia uit Nieuw-Zeeland maakt heel charmante liedjes met harmonieuze samenzang, naar eigen zeggen geïnspireerd door onder andere The Paper Kites, The Staves en Noah Gundersen. In 2015 bracht het tweetal het debuutalbum ‘Sorrento’ uit; een fraaie plaat vol opgewekte folkpopnummers. Sindsdien zijn de twee continu op tour om hun muziek op zoveel mogelijk plekken te laten horen en brachten ze in 2017 ook nog opvolger ‘Fear’ uit.

Adam Barnes
Singer-songwriter Adam Barnes is een folkartiest pur sang. Afkomstig uit Oxford en nu wonende op het platteland schrijft Barnes fragiele liedjes over uit zijn eigen leven gegrepen onderwerpen. Zijn carrière maakte een vliegende start met de goed ontvangen debuut-EP 'Blisters' uit 2012 en in de tussentijd zijn de streams al in de miljoenen gelopen. In Nederland kon je hem al zien op het 7 Layers Festival en tijdens zijn eigen clubshow in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Joseph & Maia
  • Adam Barnes
Adam Barnes

Adam Barnes

Hqdefault 190711 152112

Joseph & Maia

Sleep

Hqdefault 190814 180651

Adam Barnes

Green

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma