Programma
Jordan22

Jordan Rakei + Arlo Parks

Jordan Rakei + Arlo Parks

donderdag 3 oktober 2019

donderdag 3 oktober 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Multi-instrumentalist Jordan Rakei maakt een combinatie van jazz en pop. Zijn zijdezachte stem wordt afgewisseld met verrassende ritmes en gelaagde soul- en jazz composities. De 26-jarige Nieuw-Zeelander bracht op zijn 21e zijn eerste EP uit via Bandcamp, maar is inmiddels getekend bij het gerenommeerde platenlabel Ninja Tune. In 2017 bracht Jordan Rakei zijn album 'Wallflower' uit, stond daarna op festivals als Lowlands en Pukkelpop en maakte hij samen Loyle Carner het nummer 'Ottolenghi'. Op 14 juni komt zijn nieuwe album 'ORIGIN' uit en daarvan zijn de singles 'Mind's Eye' en 'Say Something' al te beluisteren. Voor liefhebbers van Alfa Mist, Tom Misch en Moonchild.

Voorprogramma: Arlo Parks

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jordan Rakei
  • Arlo Parks

Afterparty in Paradiso

Direct na het concert kan je in de kelder van Paradiso terecht voor een afterparty. DJ Elliqa van KLEAR Amsterdam zal je daar voorzien van een mix van R&B en house.

Hqdefault 190408 102329

Jordan Rakei

Mind's Eye

Hqdefault 190408 102329 1

Jordan Rakei

Ottolenghi

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma