Programma
3 200922 120855

Jadu Heart

Jadu Heart

vrijdag 23 april 2021

vrijdag 23 april 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

NL: Het concert van Jadu Heart is helaas afgelast vanwege de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.


ENG: The concert of Jadu Heart is, unfortunately, cancelled due to the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers will receive an e-mail with more information.

Het DIY duo Jadu Heart bestaat uit Dina en Faro, de alter ego's van Diva en Alex. Samen maakt het mysterieuze duo elektronische dreampop, maar debuutalbum 'Melt Away' bevat ook overlap met hiphop, chillwave en psych-funk. Verborgen achter hun maskers en duizelingwekkend gedetailleerde, fantasievolle achtergrondverhalen, mengen ze stijlen, genres en zelfgevonden geluidssamples met teksten die het dagelijks leven in Camden, Londen combineert met hun conceptuele droomwereld. Onlangs is Jadu Heart verhuisd naar Bristol, en zijn ze aan de slag gegaan met een nieuw album; 'Hyper Romance'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Jadu Heart

    Jadu Heart

    I'm A Kid

    Jadu Heart

    Jadu Heart

    Late Night

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma