Programma
IMG 2207

Jacin Trill + Jiri11

Jacin Trill + Jiri11

Sunday 25 November 2018

Sunday 25 November 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Het succesverhaal van Jacin Trill begon iets meer dan een jaar geleden toen hij en één van zijn beste vrienden, 808milli, besloten om zichzelf op te sluiten in een slaapkamer vol met goedkope opname-apparatuur. Het resultaat: de tape Happyland. Elf nummers met weinig woorden, maar des te meer positieve vibes. Niet veel later verscheen de video van zijn single 'kspreyopjebitch', waarna het niet lang duurde voordat het nummer in iedere club te horen was.

Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in september 2017 uitkwam spreekt voor zich. Juist als het leven tegenzit laat de uit Hoorn afkomstige Jacin Trill je zien dat er een zon schijnt achter iedere zichtbare wolk.

Voorprogramma: Jiri11
Support DJ: Retronezer

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jacin Trill
  • Retronezer
Hqdefault 180508 162656

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma