Programma
Hll 01 limburgs leed aangepast

Het Limburgs Leed

Het Limburgs Leed

zondag 14 mei 2023

zondag 14 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:00, Zaal sluit: 21:00, Hoofdprogramma: 16:00

Leed in Limburgs dialect betekent lied. In het voorjaar van 2023 staat Paradiso opnieuw bol van groot en klein leed want na de fantastische 1e editie in 2019 en verplaatsingen in 2021 en 2022 wordt Het Limburgs Leed op zondag 14 mei 2023 opnieuw georganiseerd in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Het Limburgs Leed in Paradiso is een feest van, voor en door Limburgers, maar ook heel bijzonder voor hen die de Limburgse way of life omarmen. Het programma is een ode aan het het typische Limburgse lied en, onvermijdelijk naarmate de show vordert, het rituele in- en aanhaken. 

Met: Tren van Enckevort, Beppie Kraft, Lex Uiting, Frans Pollux, Blackbird en vele anderen.

Line-up

Grote Zaal

  • Lex Uiting
  • Tren van Enckevort
  • Beppie Kraft
  • Frans Pollux
  • Blackbird
Op 14 mei is het weer tijd voor Het Limburgs Leed in Paradiso. Een feest voor, van en met Limburgers. Klik hier voor meer info & tickets.

Het Limburgs Leed

Het Limburgs Leed

Billy place

Het Limburgs Leed

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma