Programma
Cameron Graves Trio Press

Cameron Graves Trio

Cameron Graves Trio

zondag 15 april 2018

zondag 15 april 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:15

LET OP: Het concert van Cameron Graves Trio op 15-04-2018 is toegevoegd aan het concert van Keyon Harrold. Het concert zal nu plaatsvinden in Paradiso Noord (IJpromenade 2, Amsterdam Noord). De datum is niet veranderd. Tijden deze avond kun je dus zowel Cameron Graves Trio EN Keyon Harrold zien.

Het tijdschema ziet er nu als volgt uit:
Zaal open: 20.00 uur
Cameron Graves Trio: 20.30 uur
Keyon Harrold: 22.00 uur

Tickets blijven gewoon geldig. Het is dus niet nodig om je tickets om te ruilen voor nieuwe tickets.


Pianist Cameron Graves speelde al een belangrijke rol op het onvolprezen album The Epic (2015) van saxofonist Kamasi Washington. Wat ook niet gek is aangezien Graves en Washington allebei onderdeel zijn van super formatie The West Coast Get Down (die bekend staan om het opnieuw leven inblazen van jazz fusion). Nu is het de beurt aan Graves die in februari 2017 zijn debuut Planetary Prince uitbracht. Kamasi Washington is nadrukkelijk aanwezig op het album van Graves, evenals mede WCGD leden Ronald en Stephen ‘Thundercat’ Bruner, en Ryan Porter. Virtuoos Graves beweegt zich feilloos tussen verschillende stijlen zoals hiphop, jazzrock, metal en westerse klassieke muziek die allen zijn composities hebben beïnvloed.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Cameron Graves
Cameron Graves Trio Youtube Image 1

Adam & Eve - Live

Cameron Graves Trio Youtube Image 2

Planetary Prince

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma