Programma
393dfe6a BM Page 4 Drag Race hero image crop 1x1 for web4

Black Midi + O.

Black Midi + O.

Saturday 11 December 2021

Saturday 11 December 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit programma is uitgesteld naar 8 mei 2022. Kaarten voor het concert van 11 december 2021 zijn alleen geldig voor 8 mei. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie.

De Britse formatie black midi profileert zich met hun hybride combinatie van math-rock, industrial noise en post-punk als één van de meest eigenzinnige acts uit de Zuid-Londense muziekscene. Na debuutplaat 'Schlagenheim' verschijnt binnenkort opvolger 'Cavalcade'. De nieuwe plaat is vooral dynamisch in zijn muzikale ambitie. De groep luistert breed en diep, niet alleen naar rock en jazz, maar ook hiphop, elektronische dansmuziek, klassiek, ambient, prog. Black Midi omschrijft het zelf als volgt: "We combineren de lessen die we uit al deze muziek hebben geleerd om iets te maken dat interessant is om naar te luisteren en een geluid heeft wat gloednieuw is."

Support: O.

Er vindt nog een concert van Black Midi in Paradiso Noord plaats op 10 december. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • black midi
  • O.
Hqdefault 210428 164504

black midi

John L

Hqdefault 210428 164504 1

black midi

ducter

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma