Programma
Anne Soldaat Claudia Ottengrain

Anne Soldaat

Anne Soldaat

zaterdag 18 december 2021

zaterdag 18 december 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Anne Soldaat is verplaatst naar vrijdag 16 december 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Anne Soldaat is terug en klinkt als herboren. De uitmuntende muzikant levert het bewijs met zijn nieuwe album ‘Facts & Fears’. Te horen is hoe Soldaat en zijn band vol overgave en plezier spelen en dat alles is dan weer vakkundig vastgelegd door Pablo van de Poel van DeWolff. Anne Soldaat is al meer dan dertig jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist, waarvan vijftien jaar als onderdeel van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat bracht in de daaropvolgende jaren vier soloalbums via Excelsior Recordings uit, produceerde - en speelde in - diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling. Zijn nieuwe plaat verschijnt op 9 juli 2021.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anne Soldaat
Hqdefault 210602 174128

Anne Soldaat

You're Hard To Find

Hqdefault 210602 174128 1

Anne Soldaat

Going South

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma