Nieuwsoverzicht

Gratis toegankelijke jazzconcerten in designwinkel TIME & STYLE

TIME STYLE 1

Van 12 t/m 17 november organiseert Paradiso voor de derde keer het Super-Sonic Jazz Festival, wat plaatsvindt op diverse locaties in Amsterdam. Tijdens het festival wordt er dagelijks, met uitzondering van zaterdag 16 november, een gratis toegankelijk jazzconcert georganiseerd in designwinkel TIME & STYLE aan de Marnixstraat 148. TIME & STYLE is een prachtige Japanse designwinkel, die sinds 2017 gevestigd is in Amsterdam. TIME & STYLE is te vinden in de Jordaan aan de Marnixstraat 148 in het historische oude politiebureau Raampoort, wat stamt uit 1888. De bijzondere winkel is ruim 900 m2 groot, heeft een indrukwekkende klokkentoren en bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen en een souterrain.

Tijdens Super-Sonic Jazz Festival 2019 is TIME & STYLE het toneel van een vijftal bijzondere, gratis toegankelijke jazzconcerten van bekende Nederlandse en Japanse jazz musici:

 • Dinsdag 12 november - Ntjam Rosie
  De Nederlands-Kameroense jazz-zangeres Ntjam Rosie maakt een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek.
 • Woensdag 13 november - Megami
  Vervangt het optreden van Yannick Hiwat.
 • Donderdag 14 en vrijdag 15 november - Tamaya Honda & Miyuki Moriya
  Tamaya Honda wordt gezien als dé belangrijkste Japanse drummer van dit moment. Hij werd bekend door zijn opvallend krachtige en emotionele stijl van drummen. Hij speelt samen met alt-saxofoniste Miyuki Moriya, tevens een grote naam in de Japanse jazzwereld.
 • Zondag 17 november - Ramón Valle
  Cubaans-Nederlandse jazzpianist Ramon Vallé staat bekend om zijn energieke optredens en was o.a. al eerder te zien op het North Sea Jazz festival in Rotterdam.

Alle concerten zijn helemaal gratis toegankelijk.

Ontvangst: 17:00 uur
Aanvang concert 17:45 uur
Verwacht einde concert: 18:45 uur.

Locatie:

TIME & STYLE
Marnixstraat 148
1016 TE
Amsterdam

Meer informatie is te vinden op de website van Super-Sonic Jazz Festival.