What's on
News overview

Gratis toegankelijke jazzconcerten in designwinkel TIME & STYLE tijdens Super-Sonic Jazz Festival 2019

6 November, 2019

TIME STYLE 1

Van 12 t/m 17 november organiseert Paradiso voor de derde keer het Super-Sonic Jazz Festival, wat plaatsvindt op diverse locaties in Amsterdam. Tijdens het festival wordt er dagelijks, met uitzondering van zaterdag 16 november, een gratis toegankelijk jazzconcert georganiseerd in designwinkel TIME & STYLE aan de Marnixstraat 148. 

TIME & STYLE
TIME & STYLE is een prachtige Japanse designwinkel, die sinds 2017 gevestigd is in Amsterdam. TIME & STYLE is te vinden in de Jordaan aan de Marnixstraat 148 in het historische oude politiebureau Raampoort, wat stamt uit 1888. De bijzondere winkel is ruim 900 m2 groot, heeft een indrukwekkende klokkentoren en bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen en een souterrain.

Tijdens Super-Sonic Jazz Festival 2019 is TIME & STYLE het toneel van een vijftal bijzondere, gratis toegankelijke jazzconcerten van bekende Nederlandse en Japanse jazz musici.

Het programma:
Dinsdag 12 november om 17:45 uur - Ntjam Rosie
Woensdag 13 november om 17:45 uur - Yannick Hiwat
Donderdag 14 november om 17:45 uur - Tamaya Honda & Miyuki Moriya
Vrijdag 15 november om 17:45 uur - Tamaya Honda & Miyuki Moriya
Zondag 17 november om 17:45 uur - Ramón Valle

Ieder concert begint om 17:45 uur en zal ongeveer een uur duren.

Ntjam Rosie
De Nederlands-Kameroense jazz-zangeres Ntjam Rosie maakt een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek.

Yannick Hiwat
De jonge Rotterdamse violist Yannick Hiwat is hét gezicht van Het Concertgebouw en nam o.a. muziek op in de legendarische Abbey Road studio's in Londen.

Tamaya Honda & Miyuki Moriya

Tamaya Honda wordt gezien als dé belangrijkste Japanse drummer van dit moment. Hij werd bekend door zijn opvallend krachtige en emotionele stijl van drummen. Hij speelt samen met alt-saxofoniste Miyuki Moriya, tevens een grote naam in de Japanse jazzwereld.

Ramón Valle
Cubaans-Nederlandse jazzpianist Ramon Vallé staat bekend om zijn energieke optredens en was o.a. al eerder te zien op het North Sea Jazz festival in Rotterdam.

Alle concerten zijn helemaal gratis toegankelijk.