Programma
Zonneprijs web

Zonneprijs

Zonneprijs

donderdag 1 december 2022

donderdag 1 december 2022

In Zonnehuis

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. Aanmelden kan via de link onderaan deze pagina. 

Elmer • The Earwurms • Levi Boon • Malu • Rens, Jaïr & Ome Uncle

Indiestad x Scotch & Soda presenteren: de Zonneprijs. Tijdens acht voorrondes in Zonnehuis Amsterdam strijdt opkomend, muzikaal talent voor een plek in de finale. De voorrondes vinden iedere eerste donderdag van de maand plaats tot en met mei 2023. In juni 2023 vindt de finale plaats in de Grote Zaal van Paradiso. De winnaar van de Zonneprijs wint 10.000 euro.

Vijf optredens op één avond
Niet alleen voor muzikanten is het interessant: als concertbezoeker kun je deze avond genieten van vijf optredens van Amsterdams nieuwste en meest gewilde muziekacts van dit moment: met zorg geselecteerd door Indiestad. Ontdek ze als eerste tijdens de Zonneprijs. Je gaat waarschijnlijk nog veel vaker van ze horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Elmer
  • The Earwurms
  • Levi Boon
  • Malu
  • Rens, Jaïr & Ome Uncle

Gratis met de Indiestadpas 2022

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Elmer
Elmer is een rapper en producer uit Amsterdam Noord, en is het alter ego van actrice Merel Pauw. Elmers muziek is energieke electro-funk, gevuld met brutale teksten en diepe persoonlijke thema's als gender, seks en zelfhaat. Elmers missie is om de Nederlandse hiphop scene diverser, theatraler en eerlijker te maken… in combinatie met een shitload aan smerige grappen. Hun muzikale inspiratie komt van Peaches, de Jeugd van Tegenwoordig en Charlotte Adigéry.

The Earwurms

The Earwurms bestaat uit drie toevallige vrouwen die conceptuele punk maken. Met het hart op de tong begeleiden ze je naar een ‘shebang of sound’. Hun eerste studio-achtige album wordt momenteel opgenomen en verschijnt binnenkort. Hun single ‘Butterflies’ is net uitgebracht.

Malu
Stel je een combinatie voor van de verfijnde smaak van het Bourgondische leven in combinatie met een vleugje Hollands pragmatisme. Sensuele zang, zachte synthesizers en dansbare baslijnen brengen je in zomerse sferen. Laat je meeslepen door Malu, het ene moment in een fantasie, het volgende op de dansvloer.

Levi Boon
Rustgevende indie-folkliedjes die je meenemen door de persoonlijke dromen en gedachten van Levi. Samen met een prachtige band, die haar begeleidt met subtiele klanken en goed doordachte stukken, brengen ze de intieme nummers tot leven.

Rens, Jaïr & Ome Uncle
Rens, Jaïr & Ome Uncle is een vunzig en dynamisch trio uit Amsterdam. Alles komt aan bod: van zoete zomerse wegdromers tot onevenaardbare sloopkogels. De combinatie van Jaïrs productieparels, de aanstekelijke energie van Rens en Ome Uncle als DJ: mascotte en de boter achter de decks, zorgen samen voor een show waar je kan dansen, schuifelen, springen en zweten.

Kijk en luister naar alle acts van Zonneprijs op YouTube en Spotify

Hqdefault 221102 125909

Elmer

Je vader

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma