IMG 20200105 012716 743

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir

zondag 4 april 2021

zondag 4 april 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De show van Zo! Gospel Choir is verplaatst naar zondag 12 juni 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit evenement is vanwege de coronamaatregelen uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Zodra er meer informatie bekend is ontvangen alle kaartkopers een e-mail.

ENG: This event is postponed until further notice due to the corona measures. When a new date is found, all ticket buyers will receive an email with more information.

---

Het afgelopen decennium heeft ZO! Gospel Choir in Nederland gezorgd voor een ware gospelrevolutie. Nu zijn ZO! Gospel Choir, Berget Lewis en Shirma Rouse weer terug in Paradiso. Na drie uitverkochte concerten in 2014, 2015 en 2018, is Paradiso dan ook de plek bij uitstek om het 10-jarig jubileum te vieren.

Het '10 Years Best Gospel' concert' geeft de fans en liefhebbers alles en nog veel meer van wat er muzikaal mogelijk is op het gebied van gospel soul en r&b. Net als de voorgaande edities wordt er ook nu weer een full entertainment show met top performances, prachtige vocalen en soulvolle harmonieën aangeboden onder begeleiding van een zeskoppige all star band. 'Gospel & Soul Queens' Shirma Rouse en Berget Lewis maken de line-up compleet!

Foto credits: Marijn Sieben

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Hqdefault 200526 111030

  Zo! Gospel Choir 10 Year Anniversary trailer

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma