Sunday Sounds ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

13 jan 2019

13 jan 2019

Paradiso

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! 

In de bovenzaal van Paradiso komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod, onder begeleiding van voorzanger Manoushka Zeegelaar Breeveld en pianist Harto Soemodihardjo.

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de links bovenaan deze pagina. Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens 1 anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma