Yin Yin web

Yin Yin live, Kc the Funkaholic - Ticket To The Tropics special

Yin Yin live, Kc the Funkaholic - Ticket To The Tropics special

6 nov 2020

6 nov 2020

Paradiso

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:15

(English info below)
Nederlands:
Het concert van YĪN YĪN kon vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Om die reden is het programma afgelast. Iedereen die een ticket via Ticket to the Tropics gereserveerd heeft, ontvangt een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
Due to COVID-19 related restrictions, the concert of YĪN YĪN had to be postponed until further notice. Therefore, this concert is cancelled. Everyone who has a reservation for a Ticket to the Tropics ticket, will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

======

Programma alleen toegankelijk voor Ticket to the Tropics-pashouders. Zij ontvangen bericht per e-mail over hoe ze hun vrijkaart kunnen bestellen.  

Ticket to the Tropics special met YĪN YĪN (live) en dj KC the Funkaholic.

De Limburgse band YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Thaise funk uit de jaren 60 en 70, en combineert dit met wereldmuziek, disco, funk en elektronica tot uitgesponnen spaced-out improvisaties en dansvloerkrakers. Hun debuut brachten ze uit op tape, twee 7” vinylsingles volgden bij de Paradiso Vinyl Club en een bij het vermaarde Zwitserse label Bongo Joe. Bij die laatste verscheen ook het album ‘The Rabbit That Hunts Tigers’ (2019). 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier, lees deze voor bezoek door.

  YĪN YĪN - Full Performance (Live on KEXP)

  YĪN YĪN - Full Performance (Live on KEXP)

  YĪN YĪN - sessie op Lowlands 2019

  YĪN YĪN - sessie op Lowlands 2019

  Ticket to the Tropics-pas 2020

  Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020.

  Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

  Vanwege corona is de pas geldig t/m 31 december 2021.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma